Privatlivs- & cookiepolitik

Personoplysninger & Persondata

Al Dente Cooking Club er et enkeltmandsfirma med Kenneth Rem som indehaver og eneste ansatte. Kenneth Rem er firmaets dataansvarlige.

For at du kan gennemføre et køb på www.aldentecookingclub.com skal du som minimum oplyse følgende: Navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer og email-adresse. Ved ordre i Al Dente Cooking Club, accepterer du at vi må behandle dine personoplysninger i forbindelser med ekspeditionen af din ordre. Dine personoplysninger bliver gemt sammen med oplysninger om hvilke produkter, du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10. Herefter slettes oplysningerne. Det sker på hjemmesiden www.aldentecookingclub.com , der er på Simplero.

Se privacy policy hos Simplero her

Har du oprettet en konto på www.aldentecookingclub.com, bliver dine personlige oplysninger og ordreinformationer ikke slettet, medmindre du beder os om det. 

Alle e-mails med personoplysninger fra kunden, bliver slettet, når det ikke er nødvendigt at gemme personoplysningerne længere af hensyn til korrespondancen.

Cookies og data

Ved besøg på vores hjemmeside, giver vi dig mulighed for at vælge hvilke cookies, der benyttes. Vi giver mulighed for at til- og fravælge flg. cookies: Funktionelle, Statistiske og Marketing. Man kan ikke fravælge de nødvendige cookies, da vores hjemmeside ikke fungerer uden. Fortryder du valget af cookies, skal du blot trykke på det lille ikon, nederst til venstre på hjemmesiden, hvor du så kan ændre dit valg.

For at forbedre brugeroplevelsen på www.aldentecookingclub.com anvendes cookies på hjemmesiden.

Cookies er en standardteknologi, som de fleste hjemmesider bruger. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og registrerer dig som unik bruger.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden, så dit besøg bliver så nemt og optimalt som muligt.

Du kan til enhver tid slette cookies (via computerens internetbrowser). Måden afhænger af den browser, du bruger. Se her hvordan du sletter dine cookies.

Informationer, cookies m.m. anvendes/deles med:

Google Analytics: Vi gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med Google Analytics. Al Dente Cooking Club bruger bl.a. Google Analytics til tracking af brugernes adfærd her på hjemmesiden og til at lave annoncer.

Facebook: Vi gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med Facebook. Al Dente Cooking Club bruger bl.a. Facebook Pixel til tracking af brugernes adfærd her på hjemmesiden og til at lave annoncer.

UnoEuro: Det italienske køkken bruger UnoEuro til at hoste, præsentere, forbedre og vedligeholde vores side. Informationer deles med UnoEuro, således vi kan tracke effektivitet og målrette vores markedsføring.

Simplero: Vi bruger Simplero som vores leverandør af vores abonnements-medlemsklub og online-kurser.

Stripe: Vi bruger Stripe som betalingsløsning i vores abonnements-medlemsklub, virtuelle cook-alongs og online-kurser. Vi bruger Stripe til at håndtere vores betalinger.

Databehandlere: Det italienske køkken har indgået databehandleraftaler med de ovennævnte databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Nyhedsbrevet

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, siger du ja til at modtage e-mails fra Al Dente Cooking Club. Du siger også ja til, at vi må anvende din e-mailadresse til målrettet Facebook annoncering.

Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail, hvor du skal bekræfte dit samtykke. Derefter modtager du nogle automatiske mails. I disse mails introducerer vi kort vores koncept, historie, produkter, opskrifter og vores blog. Herudover sender vi løbende nyhedsbreve ud. 

Indholdet i nyhedsbrevene varierer. Vi skriver om:

  • Vores forskellige online produkter
  • Gode tilbud og de seneste nyheder
  • Rejsetips til Italien
  • Historier fra og om Italien
  • Aktuelt/seneste nyt i Italien
  • Opskrifter, madvideoer og guides

 

Værd at vide om nyhedsbrevet

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet via linket i bunden af hver mail. 

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, efterspørger og modtager vi: Dit fornavn, dit efternavn og din e-mailadresse. Dit fornavn og efternavn bruges til segmentering. Din e-mail bruges til at modtage nyhedsbrevet og til målrettet Facebook annoncering.

Vi deler ikke dine informationer med andre uden først at have modtaget dit samtykke. Informationer bliver kun delt, når det er nødvendigt. Det er nødvendigt, at vi deler følgende: Dit navn med de systemer, som vi bruger til at skrive, vedligeholde og optimere nyhedsbrevet, som er: Google Analytics og Facebook. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet giver du samtykke til dette.

Hvis Al Dente Cooking Club afholder konkurrencer, bliver de altid afholdt efter den sociale platforms gældende regler. Her benyttes hovedsaligt Facebook og Instagram.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved; alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Persondatasikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på at ekspedere din ordre og leve op til Bekendtgørelse af Bogføringslov, eller om det er på baggrund af dit samtykke til at modtage e-mails, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål de er indsamlet til.

Sikkerhedsforanstaltninger

Kenneth Rem er firmaets dataansvarllige.

Al Dente Cooking Club opbevarer ikke personoplysninger offline i nogen form.

Al Dente Cooking Clubs computere er sikret med personligt log-in og opdateret med anti-virus software og firewall.

Datanedbrud

Da Al Dente Cooking Club ikke gemmer personoplysninger på egne medier eller drev, er der indgået aftale med firmaets databehandlere om, at databrud skal anmeldes til både Datatilsynet og Al Dente Cooking Club senest indenfor 72 timer efter der konstateres brud på persondatasikkerheden.

I forbindelse med anmeldelsen skal databehandleren vurdere, hvilke risici datanedbruddet indebærer og hvilke konsekvenser nedbruddet kan have for de registrerede.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportering og sletning

Dine personoplysninger bliver gemt sammen med oplysninger om hvilke produkter, du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10. Herefter slettes oplysningerne på Al Dente Cooking Clubs hjemmeside. En gang om året, almindeligvis i januar, kontrollerer vi, at dette er sket.

Alle e-mails med personoplysninger fra kunden, bliver slettet, når det ikke er nødvendigt at gemme e-mailen længere af hensyn til korrespondancen. Det sker typisk efter 3 måneder. En gang om året, typisk i januar, kontrollerer vi, at dette er sket.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige oplysninger, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom.

Ovenstående kan ske ved henvendelse til: 

Al Dente Cooking Club

SE-nr: 37368156

Parkvej 28

4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 60707053

E-mail: hello@aldentecookingclub.com   

Dataansvarlig: Kenneth Rem


Klagemulighed:

Hvis du ønsker at klage over Al Dente Cooking Clubs behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk

Marts 2021

Kenneth Rem, indehaver

Al Dente Cooking Club

SE-nr.: 37368156


Læs Handels- og abonnementsbetingelser her